Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ - ΜΕΡΟΣ 6 ΑΠΟ 7

 

ΚΡΑΣΑΤΟ

Ζεσταίνετε το τηγάνι με λίγο λάδι και λευκό κρασί, τοποθετείτε μέσα ολόκληρο το ψάρι ή τα κομμάτια και αφήνετε να μαγειρευτούν και από τη μια και από την άλλη πλευρά, περιχύνοντας τα, όταν χρειάζεται, με λίγο λευκό ξηρό κρασί και βρέχοντας το με το ζουμί που σχηματίζεται στον πυθμένα. Για ένα ψάρι του 1 κιλού χρειάζονται 25' περίπου. Μπορείτε να προσθέσετε μυρωδικά και σκόρδο στον πυθμένα του τηγανιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου