Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ - ΜΕΡΟΣ 1 ΑΠΟ 7

 
ΒΡΑΣΤΟ:

Μια από τις ποιο αγαπημένες μεθόδους μαγειρέματος του ψαριού είναι εκείνη που ένα είδος μεγάλου ψαριού ή διάφορα είδη βράζονται σε άφθονο νερό. Συνήθως εμπλουτίζονται με πατάτες, άφθονα κρεμμύδια, καρότα, και μια ολόκληρη ντομάτα. Οι ψαράδες δεν προσθέτουν τίποτε από όλα αυτά αλλά βράζουν διαφορετικών ειδών και μεγεθών ψάρια σε θαλασσινό νερό.
Εσείς μπορείτε να προσθέσετε ακόμα  1-2 φύλλα  δάφνης, μερικά κλωναράκια μαϊντανού, ή  λίγα φύλλα σέλινου, 1 καρότο, λίγους  κόκκοι μαύρου πιπεριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου