Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ

 Ο Μύλος των Ξωτικών

Για δεύτερη χρονιά φέτος την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του ετοίμασαν το μεγαλύτερο Εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων, στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων. Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο… τον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου», δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό ζεστό και φιλόξενο και το μεταμόρφωσαν σε έναν παραμυθένιο… «Μύλο των Ξωτικών». Από τις 30 Νοεμβρίου 2012, τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Τα γρανάζια λαδώθηκαν, οι μηχανές επισκευάστηκαν και διαμορφώθηκαν κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν.

Καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ λειτουργούν τα εργαστήρια του Μύλου, με απίθανες δράσεις. Η ανάγκη για «βοήθεια» είναι τεράστια και έτσι οι μικροί επισκέπτες έχουν μια μοναδική ευκαιρία. Ακoλουθώντας την διαδρομή ενός Μαγικού Χάρτη μπορούν να διασκεδάσουν, να εκπαιδευτούν, να χαρούν να χαμογελάσουν και ταυτόχρονα να βοηθήσουν στην μεγάλη προσπάθεια προετοιμασίας των δώρων. Όσα παιδιά καταφέρουν να συγκεντρώσουν όλες τις «σφραγίδες συμμετοχής» στα διάφορα τμήματα του εργοστασίου… επάξια αποκτούν και το συλλεκτικό δίπλωμα του επίσημου Βοηθού του Άι Βασίλη! Για 38 ολόκληρες ημέρες ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του σας περιμένουν στο ομορφότερο Χωριό και μεγαλύτερο Εργοστάσιο του Άι Βασίλη, που όμοιο του δεν είδατε ποτέ. Εδώ δημιούργησαν έναν χώρο χαράς, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Οι πρωταγωνιστές του παραμυθιού εργάστηκαν σκληρά και προετοιμάστηκαν, για να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες ευχές μικρών και μεγάλων. Στόχος είναι να σκορπίσουν παντού το χαμόγελο, που τόσο μα τόσο μας έχει λείψει. Φέτος τα Χριστούγεννα η πόλη των Τρικάλων γιορτάζει και προσκαλεί όλη την Ελλάδα στο πιο μεγάλο και παραμυθένιο Εργοστάσιο του Άι Βασίλη του κόσμου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου