Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ

Υλικά

Για 4 άτομα

4 φιλέτα ψαριού

50 γρ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί

1 κουταλιά βούτυρο μαλακωμένο

1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό

ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

3 κουταλιές ελαιόλαδο

ΕκτΕλεση ΣυνταγΗς

Ανάβουμε το φούρνο στους 220 C. Λαδώνουμε ένα ταψάκι ή ένα πυρίμαχο σκεύος και βάζουμε τα φιλέτα. Ανακατεύουμε το ψωμί με το βούτυρο, το χυμό του λεμονιού, το ξύσμα και τον μαϊντανό. Δουλεύουμε καλά το μείγμα μ' ένα πιρούνι. Αλοίφουμε τα φιλέτα καλά με το μείγμα και ψήνουμε για 10 λεπτά στο φούρνο. Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε. Συνοδεύουμε με πατατοσαλάτα και φρέσκο ψωμί.

Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου