Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ, MAFIA ISLAND


Αυτό το νησί είναι ο ορισμός του «εξωτικού και τροπικού», με υπέροχες παραλίες, τέλειες καιρικές συνθήκες και αδιάσπαστες εκτάσεις υφάλων. Εικόνες που συνδυάζονται για να σας δώσουν αξέχαστες καταδυτικές εμπειρίες παντός τύπου.

Μπορείτε κάλλιστα να αποκτήσετε εμπειρίες εξερευνώντας τα χαρακτηριστικά της φύσης και τα χωριά μέσα από επισκέψεις που βρίθουν πολιτισμού και να γίνετε ένα με τους φιλικούς κατοίκους. Όσον αφορά τις νύχτες, δεν είναι και πολύ  «γεμάτες», αλλά και πάλι, αν θέλατε να είναι δε θα παλεύατε να βρεθείτε σε τροπικό νησί, έτσι δεν είναι; Εκτός βέβαια κι αν η ιδέα που έχετε για τη νυχτερινή ζωή είναι νυχτερινές καταδύσεις, δείπνα στην παραλία και ατένισμα των άστρων.

Το θαλάσσιο πάρκο του νησιού, που δημιουργήθηκε το 1995, περιέχει μερικούς από τους πιο πλούσιους του πλανήτη, με μια απαράμιλλη ποικιλία μαλακών και σκληρών κοραλλιών, καθώς και τροπικών ψαριών. Αυτή η εικόνα συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται για να έχετε την πιο απίστευτη καταδυτική εμπειρία.

 
Για να συνεχίσουμε σε αυτό το blog την προσπάθεια ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου