Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Λαβράκι & Τσιπούρα

Πριν φθάσουν στο πιάτο του καταναλωτή, το λαβράκι και η τσιπούρα των ιχθυοκαλλιεργειών της ΕΕ έχουν αναπτυχθεί αργά - για τουλάχιστον 18 μήνες - σε φυσικό περιβάλλον, στα γαλάζια, καθαρά νερά της Μεσογείου.Τα ψάρια συλλέγονται καθημερινά και παρέχονται φρέσκα στην αγορά σε όλη τη διάρκεια του έτους.Η ποιότητα και η ασφάλεια των ψαριών είναι εγγυημένη χάρη στην εφαρμογή προηγμένων και εξελισσόμενων μεθόδων εκτροφής και στη διεξαγωγή σχολαστικών ελέγχων σε όλα τα στάδια παραγωγής.Το λαβράκι και η τσιπούρα, που εκτρέφονται σε ιχθυοκαλλιέργειες της ΕΕ, ελέγχονται διεξοδικά ως προς την πλήρη συμμόρφωσή τους με τα αυστηρότερα πρότυπα και τις απαιτήσεις ποιότητας της ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου